Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Open Saved Order Closes Hcc [waiting for user reply.. *died*]
Screech
post Tue, Apr 4 2006, 13:38
Post #1


Board Newbie
*

Group: Visitor
Posts: 3
Joined: 4-April 06
Member No.: 208



Ok maybe this is something that is specific to me, I don't know. I didn't see anything when I searched, so I figured I'm posting it.

When I try to open an order previously saved in HCC2 (latest version) the application simply closes down. No error message, nothing. Just poof, gone.

This happens if I use "File --> Open" or "Ctrl+O" it doesn't make any difference, the result is the same.

I *used* to be able to open my saved orders, but not anymore.

If I select a saved order, and tell Windows to open the file with HCC2 - it comes up blank.
It's driving me mad lol.

Any ideas? Solutions?

Thanks,

Screech
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Arcat
post Tue, Apr 4 2006, 13:41
Post #2


Fletcher
*******

Group: Admin
Posts: 1.651
Joined: 22-March 04
From: Vienna, Austria
Member No.: 155



Hiya,

Does it happen with every Order you save or just a specific one?
If only with a specific one, can you upload the xml please?

What's your Operating System?

best,
Arcat


--------------------
Arcat - (Cleric 100, Warrior 100) - Live Stats (v2.1) | Resources | Need Armor?
Carpenter 100, Enchanter 100, Weaver 78, Fitter 41, Mason 22 - Gatherer 86, Miner 51
Alchemist 100, Fletcher 100, Outfitter 100, Tinkerer 37, Rest at 20+

Critter of Arcat - (Adult Dragon 37)
Dragon Crafter 53, Hoard ~5mio, Path of the Helian

8-Ball: Reply hazy, try again.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Screech
post Wed, Apr 5 2006, 03:07
Post #3


Board Newbie
*

Group: Visitor
Posts: 3
Joined: 4-April 06
Member No.: 208



QUOTE(Arcat @ Tue, Apr 4 2006, 13:41) *
Hiya,

Does it happen with every Order you save or just a specific one?
If only with a specific one, can you upload the xml please?

What's your Operating System?

best,
Arcat


Happens with any order I create.
Operating system is XP Pro SR2 with all the latest patches.

Where do I upload?

Screech
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Arcat
post Wed, Apr 5 2006, 12:55
Post #4


Fletcher
*******

Group: Admin
Posts: 1.651
Joined: 22-March 04
From: Vienna, Austria
Member No.: 155



Hiya,

Uploading works via 'Wrangler' - either at the post-screen click on the 'image icon' or use the link top/right side of the navigation.

Use New Upload, Save and Exit and then click on Generate Link - past the link back into your reply.

The result will look like this.

Attachment - click to download
Masonry___Fitting_Jewelset.xml (1.1 kb)
wrangled image

Questions:
- Can you try to open this attached order?
- Can you load any of the examples?

best,
Arcat


--------------------
Arcat - (Cleric 100, Warrior 100) - Live Stats (v2.1) | Resources | Need Armor?
Carpenter 100, Enchanter 100, Weaver 78, Fitter 41, Mason 22 - Gatherer 86, Miner 51
Alchemist 100, Fletcher 100, Outfitter 100, Tinkerer 37, Rest at 20+

Critter of Arcat - (Adult Dragon 37)
Dragon Crafter 53, Hoard ~5mio, Path of the Helian

8-Ball: Very doubtful.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Screech
post Wed, Apr 5 2006, 18:15
Post #5


Board Newbie
*

Group: Visitor
Posts: 3
Joined: 4-April 06
Member No.: 208



Ok I tried to open your order - I don't get that far. Clicking on "Open Order" closes HCC before I ever get to the "Browse" or "Select" or whatever button/screen.

Here is one I generated the other day:

Attachment - click to download
halletc.xml (1.0 kb)
wrangled image

Can't open that either.

Basically I can't open *any* order, I don't get that far. Just clicking on the menu item or using Ctrl+O results in HCC closing.

It used to work just fine, I don't know what the heck is going on. I've even reinstalled and it's still doing the same thing.

Screech
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Arcat
post Wed, Apr 5 2006, 21:17
Post #6


Fletcher
*******

Group: Admin
Posts: 1.651
Joined: 22-March 04
From: Vienna, Austria
Member No.: 155



Hiya,

Hm.. doesn't look good.

The dialoge that opens is a standard file-open dialog, similar to the MS Office one: On the left Recent Documents, Desktop, My Documents, My Computer and My Network Places.

I assume when you use Office to open any file this dialog appears?
- Do you use any localized copy of Windows? (German, Danish, etc.)
- Did you rename or move any of the default Folder Locations (My Documents, etc.)
- Do you have any special Development tools installed?


Without Matecuss releasing a special Version with debug logs I doubt we'll be able to fix this bug. So far noone reported this, so I fear something is wrong with your OS (yes, at this point you can write - "but everything else works!").

Maybe in one of the next Versions Matecuss can add a shell extension to XML files to load into HCC, this way you could at least load files via explorer with using the loading screen. However, since Matecuss left the Project team I fear there won't be a resolution for your problem.


ps: the order you attached worked at my 3 testing PCs.

best,
Arcat


--------------------
Arcat - (Cleric 100, Warrior 100) - Live Stats (v2.1) | Resources | Need Armor?
Carpenter 100, Enchanter 100, Weaver 78, Fitter 41, Mason 22 - Gatherer 86, Miner 51
Alchemist 100, Fletcher 100, Outfitter 100, Tinkerer 37, Rest at 20+

Critter of Arcat - (Adult Dragon 37)
Dragon Crafter 53, Hoard ~5mio, Path of the Helian

8-Ball: Signs point to yes.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version | Default Theme | Dark Theme | Credits, Terms and Rules Time is now: 24th September 2017 - 00:40